Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενταχθείτε στον κατάλογο

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΙ

Χρησιμοι συνδεσμοι

Το βασικό μουσείο επιστημών και τεχνολογίας στην Ελλάδα με πολλαπλά αντικείμενα, από αρχεία Ελληνική τεχνολογία έως ψηφιακή τεχνολογία και ρομποτική. Προτάσεις για δραστηριότητες και προετοιμασία επισκέψεων. Το κέντρο διαχειρίστηκε το πρόγραμμα έργων μαθητών Επαγγελματικών Λυκείων, στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – ΜΝΑΕ” Δείτε το ψηφιακό εκθετήριο Σχεδίων Δράσεων ΜΝΑΕ όπου μπορείτε να αντλήσετε ιδέες για έργα μαθητών σας.

Μια κίνηση που αποβλέπει στη διάδοση και εφαρμογή του άρθρου 12 της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, δηλαδή του δικαιώματος όλων των παιδιών να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, να ακούγονται και η γνώμη τους να λαμβάνεται υπόψη σε όλα τα θέματα και τις διαδικασίες που τα αφορούν.
Αναπτύσσει δράσεις σε συνεργασία με ομάδες παιδιών, εφήβων και νέων, εκπαιδευτικούς και άλλους/άλλες επαγγελματίες που εργάζονται με παιδιά, σχολεία, διευθύνσεις εκπαίδευσης κλπ και δίκτυα που δραστηριοποιούνται για την προάσπιση και την προαγωγή των δικαιωμάτων του παιδιού

Είναι χαρά μας να σας ακούμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα για θέματα που θέλετε να επικοινωνήσουμε

Για σταθερή επικοινωνία μαζί μας μπείτε στην ιστοσελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στα ΝΕΑ ΜΑΣ (newsletter )

alteredu2023@gmail.com

Συνδεθειτε στη σελιδα μασ στο facebook

Διαδωστε ΜΑΣ στα κοινωνικα δικτυα

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας​